Un medic din Botoșani dezvăluie motivul pentru care bărbații ajung metrosexuali, iar femeile au chisturi ovariene. Nu v-ați fi gândit la așa ceva!

Medicul Elena Cardaș a dezvăluit motivul pentru care bărbații ajung metrosexuali, iar femeile ajung să aibă chisturi orvariene. În cadrul unui monolog înregistrat pe Facebook, aceasta a spus că se ajung la asta din cauza… PET-urilor. Ea le recomandă oamenilor să nu mai bea apă sau orice alt lichid din recipiente din plastic, ci din sticle. Și asta deoarece prin expunerea la căldură se dezvoltă niște substanțe care afectează organismul. Spre exemplu, spune medicul, din cauza ftalaților, bărbații devin metrosexuali.

Nu mai beți apă din sticle de plastic! Punct! Aveți varianta la sticle, recunosc este mai scumpă, dar este sigură. Nu mai beți lapte din sticle de plastic […] Plasticul, prin expunere la căldură, emană în orice aliment ai băga înăuntru, că-i apă chioară sau ulei, […] niște substanțe numite ftalați. […] Vedeți că e explozie de cancer, iar cancerul de sân este fruntea, vedeți că băieții nu mai sunt bărbați, se epilează, nu mai au păr pe piept, nu le mai crește barbă, mustață sau le crește așa câte un fir pe ici, pe colo. Sunt … metrosexuali au devenit băieții, bărbații.Și nu e vina lor și nu este o modă. Este o chestie indusă de exact acești ftalați”, spune Elena Cardaș.

Totodată medicul spune că tot acești ftalați, care sunt niște substanțe ce se aseamănă cu hormonii estrogeni, au legătură cu apariția chisturilor ovariene la femei.

Și dacă la fete, la femei, băgăm ftalați, dar cumva în momentul acela ovarele vor secreta mai puțin estrogen și se va balansa, se va balansa până ajungi la 40 – 50 de ani, până ajungi la menopauză și te trezești că ai un cancer hormono dependent, fie cancer de sân, fie de ovar, fie de uter”, spune medicul.

Vezi AICI declarația medicului!

One thought on “Un medic din Botoșani dezvăluie motivul pentru care bărbații ajung metrosexuali, iar femeile au chisturi ovariene. Nu v-ați fi gândit la așa ceva!

  1. Beau apă din recipiente de plastic de ceva ani şi credeam că, trăind în târgul Bot’şenilor, nu pot fi metrosexual. Poate, cel mult, târgosexual!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *