Încă un protestatar cules de pe stradă, la Botoșani. I s-a făcut rău și a fost preluat de un echipaj de la ambulanță

Un bărbat care participa la protestul anti-restricții de marți seară de la Botoșani a fost luat cu ambulanța direct din mijlocul mulțimii. Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, participa la protest, iar la un moment dat a căzut din picioare în mijlocul manifestanților. Acesta a fost observat de jandarmi și polițiști, care i-au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța.

Bărbatul erat beat, însă a fost preluat de echipajul de la ambulanțăși dus la spital. Este al doilea caz la Botoșani de acest fel. Luni, unui alt bărbat de 35 de ani i s-a făcut rău și a fost preluat de ambulanță și transșportat la spital. Dignosticul pus de cadrele medicale a fost etilism cronic.

One thought on “Încă un protestatar cules de pe stradă, la Botoșani. I s-a făcut rău și a fost preluat de un echipaj de la ambulanță

  1. Devine clar.
    Betivii si aurolacii.
    Altcineva mai protesteaza la Botosani?!
    Adica avem si noi oameni intregi la cap si mai in varsta de 16 ani – ca astia fara creier si cei fugiti de-acasa nu au nicio importanta ?!
    Si la capitolul asta suntem ultimii.
    Celelalte judete protesteaza cu ultrasii, proxenetii, camatarii, clanurile interlope, condamnatii penal, senatorii, cantaciosii – in general cu toata scursura societatii.
    Noi nici din astia nu avem ?!
    Trimitem juniorii in teren la asa treaba serioasa ?!
    Hai, mai, organizatorilor … Ceva miscare mai cu tupeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *