Imagine emoționantă surprinsă în timpul protestelor de la Botoșani. O bătrână, cu ochii în lacrimi, flutura steagul României la geam

O imagine de-a dreptul emoționantă a fost surprinsă, în timpul protestului de luni seară, de la Botoșani. O bătrână, cu ochii în lacrimi, a ieșit la geam și flutura drapelul României, în timp ce protestatarii scandau lozinci împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre manifestanți a fotografiat-o pe femeie, fiind vizibil mișcat de gestul bunicuței.
Dan Lupu, botoșăneanul care a surprins această imagine, ne-a precizat că aceasta a fost făcută pe strada Primăverii din municipiul Botoșani.

„O fotografie cât o mie de cuvinte”, a spus botoșăneanul.

Vă reamintim că aproape o mie de persoane au protestat, luni seară, împotriva restricțiilor impuse de autorități. Proteste au avut loc la Botoșani și marți când au ieșit în stradă mai ales tinerii, dar numărul acestora a fost mult mai mic decât în seara precedentă.

 

One thought on “Imagine emoționantă surprinsă în timpul protestelor de la Botoșani. O bătrână, cu ochii în lacrimi, flutura steagul României la geam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *