FOTO Accident groaznic, cu doi morţi şi trei răniţi, provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Un tânăr de 18 ani a provocat, în noaptea de luni spre marţi, în Gorj, un groaznic accident de circulaţie soldat cu doi morţi şi trei răniţi. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Bălăneşti, respectiv pe Drumul Naţional DN 67, iar din primele informaţii reiese că şoferul de 18 ani, din comuna Scoarţa, a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de o altă maşină şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, scrie observatornews.ro.

În maşina condusă de tânărul de 18 ani se aflau, în total, cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Un tânăr de 18 ani şi un tânăr de 16 ani au murit pe loc, iar alţi doi tineri, de 17 ani, s-au ales cu răni grave. Toate cele patru victime erau din comuna Scoarţa.

Şoferul de pe cealaltă maşină, un bărbat de 41 de ani, din Prigoria, s-a ales şi el cu răni grave. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul de 18 ani care a provocat accidentul de circulaţie avea o alcoolemie de 0,04 la mie. El s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *