Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Locuri de muncă la primării, dar și la Serviciul Județean de Ambulanță

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Este vorba de primării, scoli, dar și de Serviciul Județean de Ambulanță. Liceul Tehnologic „Elie Radu“, Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de îngrijitor. Vezi aici cerințele!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:  referent, grad profesional IA – post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată; referent, grad profesional II – post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată. Vezi cerințele!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de laborant școlar. Vezi cerințele!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de  muncitor calificat în floricultură și arboricultură la Serviciul Amenajări Spații Verzi. Vezi cerințele!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent de farmacie. Vezi cerintele!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, grad profesional III – electrician în cadrul Serviciului Edilitare. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *