Raed Arafat, despre protestatari: Cei ce urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că cei care protestează față de noile restricții contra răspândirii coronavirusuluitrebuie să-și probeze punctele de vedere, comentând că „realitatea este alta din punct de vedere al pandemiei”, scrie rfi.ro. Secretarul de Stat în ministerul de Interne, medicul Raed Arafat a prezentat luni seară, la „Digi24”, mai multe grafice privind evoluția cazurilor de Covid-19 în ultimele două luni:

Dacă luăm cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile”, a mai afirmat Arafat. ”Cei care urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile”, a adăugat şeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat a susținut că restricțiile sunt temporare, iar propunerile experților erau mult mai dure. „Propunerea experților a fost ora 14:00 magazinele să fie închise, 18:00 acasă”, a spus șeful DSU.

Amintim, noi proteste față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de Covid-19 au loc, pentru a doua seară la rând, în Capitală și în câteva orașe.

FOTO & VIDEO Protest la Botoșani! Sute de oameni s-au revoltat împotriva restricțiilor impuse de autorități (Update)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com