FOTO! Un bărbat care participa la protestul de la Botoșani, s-a prăbușit în mijlocul manifestanților. A fost dus de urgență la spital

Incident neplăcut la protestul de luni seară din municipiul Botoșani. Unui bărbat i s-a făcut rău în timp ce particpa la protest și s-a prăbușit din picioare în mijlocul manifestanților. Jandarmii i-au acordat primul ajutor și au sunat imediat la 112.

Pe timpul desfășurării manifestării de protest organizate în municipiul Botoșani, unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani i s-a făcut rău, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea și siguranța publică în momentul în care acesta s-a prăbușit în mijlocul manifestanților. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor și au solicitat sprijinul unei ambulanțe în vederea îngrijirilor medicale de specialitate”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. La protestul împotriva restricțiilor impuse de autorități au participat sute de botoșăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *