O femeie de afaceri din Botoșani protestează împotriva restricțiilor impuse de autorități. „Pandemia e pentru prosti, din câte se pare, pentru că statul isi desfășoară activitatea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”

O femeie de afaceri din Botoșani protestează împotriva restricțiilor impuse de autorități. Este vorba despre Mihaela Stoiciuc Vasilică, care a anunțat că iese în stradă la protestul de luni seară pe motiv că s-a sătura de bătaia de joc „ a unor incapabili”. Aceasta susține că protestul nu are legătură cu AUR, cum ar fi în celelalte județe în care oamenii s-au revoltat.
Un an de zile am fost bătaia de joc a unor incapabili. Un an de zile am strâns din dinți așteptând cuminți să vedem luminița de la capătul tunelului. Un an de zile ni s-a demonstrat că nimănui nu ii pasă. Dictatura nu este o opțiune! Eu ies in stradă pentru că efectiv nu mai rezist. Ce mi se întâmplă acum depășește orice imaginație. Pandemia e pentru prosti, din câte se pare, pentru că statul isi desfășoară activitatea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Taxe, impozite, controale, abuzuri dincolo de orice limită a bunului simt. Ajunge!”, spune femeia de afaceri.

Protestul împotriva noilor restricții instituite de autorități pentru a opri răspândirea pandemiei de coronavirus va avea loc luni, 29 martie. Organizatorii susțin că va fi un protest corespunzător legii aferent, nu cu instigare la violență. Protestatarii cer ridicarea restricțiilor de circulație și a celor referitoarea la orarul de funcționare a magazinelor și teraselor.

„Știm foarte bine că mulți tineri sunt nemulțumiți de noile restricții și in aceeași situație ne aflam și noi. De asemenea ne vrem libertatea înapoi. Din ceea ce am observat nu s-a luat nicio inițiativa și am decis sa spargem noi gheata și sa ne unim cu toții!”, susține unul dintre organizatorii protestului.

Protestul ar urma să aibă loc la ora 17.00.

One thought on “O femeie de afaceri din Botoșani protestează împotriva restricțiilor impuse de autorități. „Pandemia e pentru prosti, din câte se pare, pentru că statul isi desfășoară activitatea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”

  1. De ce sunt „tinerii nemulțumiți de noile restricții” ? Dar voi ? Textele cu „libertatea” şi restul de acest fel lăsați-le pentru cei la fel cu voi ! Tinerii se plictisesc în casă ? Pentru că nu citesc ! Dacă ar citi nu s-ar plictisi ! Chiar şi pe net dacă ar sta, ar găsi activități care le-ar ocupa timpul cu folos ! Da’ na, IQ-ul bată-l vina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *