FOTO & VIDEO! Razii ale polițiștilor botoșăneni în restaurante și pe străzi. Zeci de mașini trase pe dreapta

Ample acțiuni ale polițiștilor botoșăneni pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus. Activităţile au avut loc în sistem integrat si au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 89 de locații și peste 107  mijloace de transport persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 17.000 de lei.

Dintre acestea, 66 au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care aceasta era obligatorie.

*Reamintim faptul că vom continua verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse de către autorități, iar în perioada următoare vor fi vizate și zonele de agrement”, a declarat Delia Nenișcu.

 

One thought on “FOTO & VIDEO! Razii ale polițiștilor botoșăneni în restaurante și pe străzi. Zeci de mașini trase pe dreapta

  1. E clar faptul ca acei care dau amenzi sunt niste prosti. V-au inghetat salariile si voi tot obedienti sunteti. Unde minte nu-i…vai de picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *