Proiectul de buget al Primăriei Botoșani pe acest an, făcut public. Vezi ce investiții are în vedere municipalitatea!

Primăria Botoşani a publicat pe site-ul propriu proiectul bugetului municipiului pe 2021. Veniturile propuse pentru 2021  vor fi de 219.238.000 lei, din care 51.164.000 lei din taxe și impozite locale, 86.368.000 lei reprezintă cote defalcate din impozitul pe venit și 32.977.000  lei sume defalcate din TVA.

Cheltuielile pentru funcționare sunt de peste 187 mii lei, în timp ce pentru dezvoltare se va aloca o sumă nesemnificativă, de 32.000 lei. Suma reprezintă cheltuielile destinate obiectivelor de investiții finanțate din programele naționale și programe locale, precum rebilitarea și modernizarea Grădiniței 22, a Grădiniței Șotron, a Grupului Școlar Petru Rareș, pentru lucrări de modernizare privind autorizarea la incediu în cateva școli, pentru racorduri utilități la Spitalul de Boli Paliative.

De asemenea, printre investițiile ce se au în vedere a fi realizate se mai numără consolidarea Teatrului Mihai Eminescu. amenajarea versantului Pacea, execuție utilități la Ansamblul de locuințe de pe Șoseaua Iașului și la locuințele sociale din Cismea, extinderea Cimitirului Eternitatea, realizare stații de încărcare electrice, documentații tehnice și execuție de lucrări și reabilitae străzi din cartierul Pușkin, respectiv Vasile Lupu, Verona, Lalelelor, Liliacului, Grăniceri, Ion Creangă, I.L Caragiale, Caisului, Codrului etc.

Vezi aici proiectul de buget al Primăriei municipiului Botoșani pe 2021!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *