Doi bărbați din Botoșani, acuzați că au deținut ilegal o armă de vânătoare

Doi bărbați din comuna Vorniceni- județul Botoșani sunt acuzați că dețineau ilegal o armă de vânătoareri. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni au dispus, vineri, trimiterea în judecată a lui Dumitru Marian Lupu și Mugurel Petru Pavăl pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2014, Lupu a achiziționat o pușcă a cărei deținere este supusă autorizării și a deținut-o fără autorizație până în data de 17 octombrie 2018. Începând cu luna iulie 2018 și până în cursul lunii septembrie 2018, arma anterior menționată s-a aflat în posesia lui  Pavăl.

Dosarul penal a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Săveni spre soluționare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *