Meniu în așteptare pentru cei nevoiași la un restaurant din județul Botoșani. „Sunt atâția bătrâni și copilași care așteaptă o masă caldă și care se culcă flămânzi”

Un restaurant din județul Botoșani permite cumpărarea unui meniu în așteptare pentru cei nevoiași. Este vorba despre un restaurant din Dorohoi, prin intermediul căruia Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii oferă celor nevoiași o masă caldă.
„Un „meniu în așteptare” înseamnă că pe lângă meniul pe care îl consumi tu sau îl comanzi la pachet care costa 18 ron, cumperi un al doilea meniu de la casa pe care îl lași la restaurant. Asociatia Umanitara Simona Elena și Voluntarii împreună cu Braseria Doi Castani vom împărți aceste meniuri plătite de d-voastra celor care au atata nevoie de o masă caldă.Sunt atatia bătrâni si copilași care așteaptă o masă calda și care se culca flamnzi.  La fel daca stii persoane in dificultăți financiare îndrumatii către noi, sa le putem duce și lor meniuri zilnice sau săptămânal și sa-i putem ajuta.Ne puteti contacta la numărul de telefon 0757139794, mesager sau what’s up”, spune Simona Elena Suhan.
Primele meniuri au fost deja împărțite. Beneficiarii sunt: „Zepcica Lilica o mama care își creste baitelul de doar 1 anisor și care trăiește doar din alocație și ajutor social.O sa vedeti intreaga poveste curând și cum Simona Elena îi ajută de mai bine de 1 an cu cele necesare.Zepcica mai are alături și o bunica cu un ajutor handicap gradul 3 bolnavă de TBC și o soț plecat în afara care a rămas fara munca si mai nou pot ajunge pe strada deoarece sunt nevoite să plece din casa unde li s-a dat voie să locuiască. Alti beneficiari ai unui meniu cald sunt doi oamenii ai strazii carora le-a luat foc casuta in care au fost lăsați să locuiască acum o lună și trăiesc printre ruine și cu ceolofane în geamuri.Ambii traiesc din cerșit și munca cu ziua.Noi ii ajutam cat putem pe fiecare și încercăm să le facem viață mai bună. Si_tu_poti_ajuta!Doneaza pentru ei”; spune Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *