Patru demisii în Consiliul de Administrație al Nova Apaserv. Cine sunt administratorii provizorii numiți!

Patru membri ai Consiliului de Administrație al Nova Apaserv au demisionat din funcții, iar Consiliul Județean va numi administratori provizorii. Astfel, Ioan Comarița și Simion Drelciuc, Călin Bosovici și Albert Tanasă au renunțat la mandate, iar CJ numește pe posturile vacante în cadrul Consiliului de Administrație al societății Nova Apaserv pe Atudoroae Gabriel,  Bâlbă Mihaela, Beilic Andrei și Constantin Doru.

Printr-o adresa din 3.03.2021, înregistrată la Consiliul Județean Botoșani, consiliul de administrație al societății Nova Apaserv Botoșani solicită acordarea unui mandat reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 06.04.2021, pentru numirea a patru administratori provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor definitivi din cadrul societății Nova Apaserv Botoșani. În vederea completării consiliului de administrație se impune numirea a patru administratori provizorii, având mandat pe o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, dar nu mai târziu de data finalizării procedurii de selecție și numirii noilor administratori, în această perioadă urmând a se declanșa procedura de selecție pentru membrii consiliului de administrație ai societății Nova Apaserv Botoșani motivat și de expirarea contractelor de mandat în data de 31.06.2021 a actualului consiliu de administrație”, arată Consiliul Județean.

One thought on “Patru demisii în Consiliul de Administrație al Nova Apaserv. Cine sunt administratorii provizorii numiți!

  1. Se lupta pentru felii din beneficii care se primesc de la lucrari de zeci si zeci de milioane de euro si din contracte cu diferiti furnizori. Nu este important ca se fura multa apa si costurile se impart pe toti abonatii, ca o parte din fondurile europene ajung la politicieni si la oamenii pusi de ei in functii, ca insolventa Nova Apa este aproape. Gandirea este dupa noi potopul. Sauve qui peut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *