6 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un scaun de gaming

Cumpărarea unui scaun de gaming are reacții mixte în comunitate. Unii preferă scaunele de birou cu aspect clasic. Altora le plac scaunele de gaming cu aspect modern, strălucitor.

Scaunele în stil birou sunt utilizate în primul rând pentru confort. Cu toate acestea, scaunele de gaming nu sunt neplăcut de utilizat și multe oferă acum aceeași ergonomie ca și scaunele de birou.

Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de a vă cumpăra un scaun de gaming.

1. Estetica

Majoritatea scaunelor de gaming disponibile astăzi se bazează pe un design de scaun de curse. A existat o conotație conform căreia scaunele pentru jocuri arată bine, dar nu sunt confortabile. Cu toate acestea, scaunele de gaming de top sunt foarte confortabile.

Atunci când cumpărați un nou scaun de gaming, designul este probabil primul aspect de care țineți cont. Dar, dacă ergonomia este prioritatea, atunci utilizatorii pot economisi bani optând pentru un scaun de birou.

Departamentul de design al scaunelor de birou este de obicei ignorat de producători pentru a acorda prioritate confortului. Cu toate acestea, există scaune de gaming pe piață care oferă un aspect și un confort minunat. Totuși, de multe ori aceste tipuri de scaune pentru jocuri sunt mai costisitoare.

2. Înălțime și greutate

Scaunele de gaming nu sunt create în mod egal. Utilizatorii trebuie să ia în considerare tipul de corp înainte de a alege unul. Un scaun ar putea funcționa pentru o persoană, dar nu va funcționa pentru alta.

Cel mai bine ar fi să verificați producătorii care au o diagramă de dimensiuni, atunci când cumpărați un scaun de gaming online. Există producători care oferă modele diferite în funcție de înălțimea și greutatea utilizatorilor. Evident, scaunele de dimensiuni asiatice nu vor fi confortabile pentru utilizatorii europeni și invers.

3. Caracteristici incluse

Reglabilitatea este principala caracteristică pe care o puteți găsi la majoritatea scaunelor de gaming. Nu se limitează la înclinare, ci include mai multe opțiuni de ajustare.

Unele scaune de gaming oferă reglarea cotierei, suport lombar, reglare pe înălțime și multe altele. Unghiul de înclinare diferă, de asemenea, de la un producător la altul. Există scaune de gaming care se înclină plat, în timp ce altele se înclină doar până la un anumit unghi. Există producători care permit, de asemenea, blocarea scaunului la un anumit unghi. E doar o mică ajustare, dar ajută la confort.

5. Perne lombare

Producătorii de scaune pentru jocuri includ adesea perne lombare, dacă nu sunt încorporate în corpul scaunului. Cu toate acestea, aceste suporturi lombare nu sunt întotdeauna esențiale sau chiar necesare. Sunt fie suficient de bune sau prea mari pentru a fi confortabile.

După cum am menționat mai devreme, diferite persoane au tipuri de corp diferite. Este greu de creat o soluție unică pentru suportul lombar.

6. Nu judecați un scaun în prima săptămână

O reclamație pe care o au utilizatorii este că scaunul lor de gaming este incomod. Cu toate acestea, majoritatea își folosesc noul scaun de foarte puțin timp.

Există o perioadă de ajustare pentru scaunele de gaming. S-ar putea să dureze ceva timp vă obișnuiți cu el, iar spuma se adaptează utilizatorilor și se îmbunătățește în timp.

Primele câteva săptămâni reprezintă, de asemenea, o perioadă de ajustare pentru utilizator. Un scaun nou înseamnă găsirea poziției perfect așezate.

Cumpărarea unui scaun de joc nu ar trebui să fie o corvoadă iar aceste recomandări merită luate în considerare, deoarece scaunele de gaming ar trebui să ofere confort, nu probleme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *