Primarul municipiului Botoșani propune acordarea de vouchere pentru consultații oftalmologice și achiziția de ochelari de vedere pentru elevii botoșăneni

Elevii botoșăneni fără posibilități financiare vor fi sprijiniți de municipalitate să-și facă consultații oftalmologice gratuite și să-și achiziționeze ochelari de vedere. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat joi, în conferința de presă la care a participat și liderul PSD, Marcel Ciolacu, că va aloca 200.000 lei pentru această măsură socială, pe care speră să o suțină și consilierii PNL.

”Avem o prevedere bugetară pentru anul 2021 care se referă la copiii noștri, copiii din Botoșani, care pot beneficia de consultații gratuite și de realizarea de ochelari de vedere. Pentru acest lucru am făcut o propunere în bugetul local în cuantum de 200.000 lei iar voucherele sunt în cuantum de 100 și 500 lei. Un pachet pe care în campania electorală l-am denumit pachetul lui Gabriela Firea. Consider că va fi unul de succes”, a spus Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *