FOTO! Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au ajuns la Botoșani

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al acestei formațiuni politice, Paul Stănescu, dar și prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, au ajuns, joi, la Botoșani.

Aceștia au avut o întâlnire cu primarii PSD din județ, dar și cu conducerea organizației județene a PSD Botoșani. După întâlnirea pe linie de partid, reprezentanții PSD au susținut o conferință de presă la Primăria Botoșani.

Am avut întâlnire doar cu domnii primari, au fost discuții atât organizatorice cât și administrative. Am aflat de la doamna președinte (nr. Doina Federovici) că a deblocat și drumul Botoșani-Iași și investițiile de la UPU de la Spitalul Județean și a trebuit să o felicit că a intrat în rândul select al organizațiilor PSD care au câștigat atât presedinția Consiliului Județean, cât și primarul municipiului reședință de județ”, a spus Marcel Ciolacu.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a ținut să precizeze în cadrul conferinței de presă că se are în vedere reabilitarea unor drumuri din municipiu și că în bugetul local din acest an va fi cuprinsă o prevedere bugetară privind realizarea de consultații oftalmologice gratuite pentru elevii fără situații financiare și achiziția de ochelari, având în vedere că mulți copii au probleme tot mai mari cu vederea după lecțiile online. Cosmin Andrei a declarat că se are în vederea acordarea acestor ajutoare pentru elevi sub formă de vouchere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *