VIDEO Hoț cu teamă de Dumnezeu. Înainte de-a fura banii și-a făcut cruce

Hoțul a fost filmat într-o biserică atunci când a decis să fure banii din cutia milei, uitând complet că suntem în Postul Mare. Înainte de sparge cutia, bărbatul şi-a făcut cruce. Hoțul a fost filmat într-o biserică atunci când a spart cutia milei uitând complet că suntem într-o pierioadă specială înainte de Sfânta sărbătoare de Paști. Înainte de a fura banii hoţul şi-a făcut cruce, potrivit evz.ro. În imaginile de mai jos puteţi  observa cum hoţul își dezinfectează mâinile și-și face cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei aflată în biserică.

Totul s-a întâmplat în localitatea Svaliava din regiunea Transcarpatia, Ucraina. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, apoi a fost publicate pe pagina de Facebook a Bisericii romano-catolice Adormirea Maicii Domnului. Imaginile au devenit virale pe internet.
Camerele de supraveghere dintr-o biserică din Ucraina au surprins un hoț care arată că are frică de Dumnezeu. Gestul său este surprinzător, acesta și-a dezinfectat mâinile apoi  și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *