Cum alegem Cele MAI BUNE Anvelope de Iarnă ?

Cum alegem Cele MAI BUNE Anvelope de Iarna ?
Cele mai bune anvelope de iarna sunt cele mai performante si cele mai calitative, dar asta nu inseamna ca intodeauna sunt si cele mai scumpe.

Cum alegem Cele MAI BUNE Anvelope de Iarna ?

Cele mai bune anvelope de iarna sunt cele mai performante si cele mai calitative, dar asta nu inseamna ca intodeauna sunt si cele mai scumpe. La fel ca orice sofer responsabil, cu siguranta te gandesti care sunt cele mai bune anvelope de iarna si care sunt criteriile de care sa tii cont in alegerea lor.

Iata cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont

Mai intai, va trebui sa tii cont de masina pe care o conduci si de marimea anvelopelor de care ai nevoie. Marimea anvelopelor se gaseste specificata in talonul masinii, dar depinde si de marimea jantelor de la masina cat si de tipul masinii- de familie, citadina, sportiva, autospeciala, etc.

Preturile pe care le poti regasi pe piata la anvelopele de iarna pot varia in functie de marca, de calitate si performantele promise, de dimensiunea lor, de tipul masinii, dar si de o multime alte criterii. Pe vadrexim.ro gasesti cu siguranta intodeauna oferte cu anvelope iarna de calitate la preturi foarte bune.

Deci exista anvelope de iarna pentru masini masini de oras, pentru masini de curse, sport, pentru SUV si asa mai departe. Mai apoi, trebuie sa te gandesti la tipul de sosele pe care le parcurgi in general. Cele mai bune anvelope de iarna se pot alege deci in functie de tipul de sosele pe care mergi de obicei. Daca conduci mult, ai nevoie deci de cele mai bune anvelope de iarna de inalta calitate. Mai ales daca ai o masina mai mica, mai sensibila la derapaje.

Anvelopele de buna calitate pot sa reduca destul de mult consumul de carburant. Exista insa si anvelope mai speciale, pentru off-road de exemplu. Daca conduci mai mult in oras, anvelopele de iarna care ofera cel mai bun raport calitate-pret pot sa fie cea mai buna alegere.

Rezistenta este determinata de indicele de sarcina, dar si de viteza. Masinile mici au nevoie de un indice de sarcina intre 80-90 si cele mai mari au nevoie de un indice superior cifrei 90.

Brandul este un criteriu foarte important, determinant chiar. Un brand popular, cunoscut sau laudat va garanta calitate si performante, chiar daca pretul este putin mai mare.

Cele mai bune anvelope de iarna sunt deci cele care te ajuta sa rulezi in siguranta si sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje acoperite de zapada. Afla de aici mai multe despre anvelopele de iarna.

Iata mai jos o lista cu cele mai bune dintre anvelopele de iarna dintre care veti putea alege, daca si bugetul va permite:

Goodyear UltraGrip Performance Gen-1
Goodyear a castigat testul cu un comportament exemplar pe diferite tipuri de carosabil.

Michelin Alpin 5
Remarcabil în in conditii de carosabil umed sau uscat si cele mai bune rezultate pe zapada.

Vredestein Wintrac Pro
Cu Wintrac Pro, Vredestein a realizat un all-rounder care se bine in toate conditiile atmosferice

Dunlop Winter Sport 5
Anvelopa extrem de sigura in conditii dificile.

Pirelli Winter Sottozero 3
Sottozero 3 Ofera performante bune pe carosabil umed sau uscat. Rezultate slabe in schimb pe zapada.

Nokian WR A4
Cea mai buna anvelopa pe carosabil uscat, cu performante bune pe zapada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *