Primarul Cosmin Andrei vrea să prindă în bugetul local din acest an o sumă de bani pentru modernizarea Stadionului Municipal

stadionul municipal BotosaniPrimarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, va propune alocarea, prin bugetul municipiului Botoşani pentru anul 2021, a unei sume de 150.000 de lei pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) în vederea modernizării  Stadionului Municipal.  Acesta a precizat că, ulterior, va solicita finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru proiectare şi execuţie, întrucât muncipalitatea nu-și permite să realizeze o astfel de investiție cu bani din bugetul local.

”Nu putem niciodată cu bugetul local să facem acest stadion. Investiția reiese din DALI și voi propune 150.000 lei DALI stadion. În urma licitației poate fi 80-50.000 lei, dar să fie acoperitoare suma propun 150.000 lei. După ce realizăm documentația DALI, o vom înainta CNI. Botoșănenii merită un stadion modern”, a precizat Cosmin Andrei.

Stadionul ar urma să aibă 8.000 de locuri și va fi acoperit, va avea locuri de parcare și spații comerciale. Se va păstra nocturna și gazonul. Proiectul privind modernizarea stadionului municipal Botoșani se află în lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *