Un botoșănean care amenința că se sinucide, depistat de jandarmi prin aplicația de localizare a sistemului 112

masina jandarmi noaptea, stiri, botosaniUn apel 112 prin care un bărbat amenința cu un act suicidal i-a alertat marți după-amiază pe jandarmi, care au pornit în căutarea acestuia.
Deoarece apelantul a părăsit zona în care declarase că se află și nu era de găsit, jandarmii au utilizat aplicația de localizare a Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și l-au identificat după aproximativ 30 de minute pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, în  apropierea Bisericii Sfânta Treime, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandrami. Potrivit sursei citate, bărbatul tulbura în zona respectivă liniștea publică.
Echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul unei ambulanțe, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice fiind internat, ulterior, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei pentru faptele săvârșite.
De altfel, bărbatul este o cunoștință mai veche a jandarmilor. Cu câțiva ani în urmă, după ce s-a deplasat cu un taxi la pădurea Rediu și a anunțat la 112 că intenționează să se sinucidă,  a fost găsit de un echipaj mixt polițist-jandarm și, de asemenea, a fost internat în spital.”, a precizat Dan Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *