Scene de coșmar într-un apartament din municipiul Botoșani: Un bărbat a fost găsit mort pe pat, iar soția inconștientă lângă el

Imagini de coșmar într-un apartament din municipiul Botoșani. Un bătrân de 69 de ani a fost găsit fără suflare, iar alături de acesta se afla soția lui, de 67 de ani, inconștientă. Descoperirea a fost făcută, marți dimineață, de nepoata celor doi bătrâni, care a mers la apartamentul acestora de pe strada Primăverii, când au văzut că nu le răspunde la telefon. A bătut la ușa celor doi, însă nimeni nu i-a răspuns. Alarmată, a sunat la 112 și a cerut ajutorul echipelor de intervenție.

Până la sosirea acestora, femeia a reuşit, însă, să deschidă uşa apartamentului, iar în faţa ochilor i s-a desfăşurat o imagine de coşmar. Unchiul ei, în vârstă de 69 de ani, era mort pe pat, iar soţia lui, inconștientă. La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD și una de descarcerare. După ce i s-a acordat primul ajutor, bătrâna a fost transportată la spital. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de medicii legiști pentru a stabili cauza morții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *