Un tânăr din Botoșani, care nu credea în existența COVID-19, s-a îmbolnăvit de coronavirus. „8 kg într-o săptămână am slăbit”

Un tânăr de 32 de ani din Botoșani trage un semnal de alarmă arătând cât de periculos este virusul COVID-19. Emanuel Mitoșeriu lucrează în Belgia ca vopsitor auto și industrial, după ce a făcut școala în Germania.  Acesta este internat la terapie intensivă în Belgia- Hasselt, după ce a fost preluat în stare critică.

Poate sunteți acele persoane care nu cred ce poate face un virus. Va spun sincer și direct, nu credeam prea mult despre Covid, dar când ajungi la Terapie intensivă în stare foarte grava și infiltrati în căile respiratorii, abia putând respira, sa știți ca numai bunul Dumnezeu te ajuta. 8 kg într-o săptămână am slăbit. Îmi doresc sa luați cu mare băgare de seama aceasta situație critica”, spune Mitoseriu.

Potrivit tânărului, acesta are dificultăți în respirație, dar are miros, gust. El bănuiește că ar fi luat virusul dintr-un hipermarket, chiar dacă a purtat mască de protecție.
„Problema e că respiram foarte greu, nu puteam manca, nu puteam dormi, nu ma puteam mișca.  S-au speriat când mi-au făcut raza. Maxim infiltrati în toate căile respiratorii. Nu prea am făcut febra. La inceput frisoane”,spune Mitoșeriu.
El susține că nu credea foarte mult în existența acestui virus până a pățit-o. Acum încearcă să le transmită tuturor să se protejeze pentru a nu se îmbolnăvi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *