FOTO & VIDEO! Ţigări de contrabandă de peste 62.000 de lei, descoperite într-o localitate din Botoșani. Un tânăr de 18 ani, implicat în activitatea de contrabandă

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 4.460 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 62.000 de lei, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani. Potrivit sursei citate, pe 21 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani și cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, acţionând în vederea valorificării unor informaţii, au organizat o acţiune comună pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență.

În jurul orelor 23.25, au fost observate, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe persoane care se deplasau dinspre zona cu locuinţe a localităţii Teioasa către câmpul din marginea localităţii, transportând în spate colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele și s-au îndreptat către interiorul localității. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 89.200 de ţigarete (4.460 de pachete), în valoare de 62.440 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Minodora Răcnea.

În urma extinderii verificărilor, a fost identificat R.A., cetăţean român în vârstă de 18 ani, suspect a fi implicat în activitatea de contrabandă. Acesta este cercetat pentru infracțiunea de contrabandă.

 

 

One thought on “FOTO & VIDEO! Ţigări de contrabandă de peste 62.000 de lei, descoperite într-o localitate din Botoșani. Un tânăr de 18 ani, implicat în activitatea de contrabandă

  1. Au descarcat busul BT15ANM al botosaneanului Laurentiu din strada Maramures numarul opt sau jeepul BT08YWJ? E prea mica cantitatea capturata fata de stocurile pe care le are la shopul sau Advis Shop din strada Marchian de langa agentia imobiliara Venus. Mai are si acasa… he he he, nu-i face nimeni nimic, unge toate usile bine, sa nu scartaie nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *