Decizia luată de Colegiul Medicilor în privința medicului botoșănean care a inventat propria schemă de tratament împotriva COVID-19

Medicul Flavia Groșan, originar din Botoșani, a mers, luni, la ședința Colegiului Medicilor Bihor, care a decis ca aceasta să nu fie sancționată.  Flavia Groșan a venit însoțită de avocat, însă membrii comisiei de etică i-au explicat că nu este vorba despre o anchetă, ci despre o simplă discuție pe marginea afirmațiilor sale.

Flavia Groșan a spus că protocolul medical din spitale ucide pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% pot să se trateze acasă. În fața Colegiului Medicilor Bihor au venit și susținători ai medicului orădean, care au aplaudat-o și i-au strigat numele pe tot parcursul audierii. Dacă Flavia Groșan va continua să denigreze corpul medical, ea poate ajunge în fața Comisiei de Disciplină a colegiului, care poate lua măsuri împotriva sa, potrivit Digi24. Flavia Groșan, medic pneumolog din Oradea, susține că a vindecat 1.000 de pacienți COVID cu o schemă proprie de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *