FOTO Tragedie! Bătrânul accidentat, luni dimineață, la Botoșani, a murit la spital

Bătrânul de 85 de ani, care a fost rănit, luni dimineaţă, în accidentul de la Gorbănești, produs chiar de nepotul acestuia, a murit la spital. Bărbatul a fost dus de urgență, la spital, dar, din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat. Culmea,  nepotul său de 22 de ani se grăbea să îl ducă cu mașina chiar la spital pentru că bătrânul urma ședințe de chimoterapie.

Șoferul care a produs accidentul de luni dimineață, la Gorbănești, era băut. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe tânărul de 22 de ani, iar rezultatul a fost 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima accidentului a fost chiar bunicul său, de 85 de ani, care a fost dus la spital. El se afla pe scaunul din dreapta al mașinii. La spital a ajuns și șoferul pentru că a suferit mai multe leziuni.

Accidentul s-a produs după ce tânărul, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă și a intrat într-un cap de pod.

Primul a fost preluat de de echipajul SAJ, al doilea de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si transportati la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă movilă și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță.

FOTO Și-a băgat bunicul în spital după un accident produs la beție. Cât avea la etilotest botoșăneanul care a provocat accidentul de luni dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *