Două eleve s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele într-o școală

Două eleve s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele într-o școală din județul Mehedinți. Cele două tinere de la Școala Gimnazială Jiana au fost filmate chiar de colegii de clasă, care le și încurajau să se lovească. Nimeni dintre cei prezenți nu a intervenit pentru a aplana conflictul. La un moment dat, cele două ajung chiar și să se trânteacă la pământ. În urma apariției imaginilor în mediul online, polițiștii s-au sesizat din oficiu, scrie observatornews.ro.

Cele doua adolescente au fost identificate, iar oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violența produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări: Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, s-a luat legătura cu reprezentanții DGASPC pentru consiliere psihologică.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment”, se arată în comunicatul poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com