FOTO! Au fost scoase dalele de pe strada Viilor din municipiul Botoșani, după ce 30 de ani au stat nefolosite

Dalele de tramvai de pe strada Viilor din municipiul Botoșani au fost scoase, luni, după ce timp de 30 de ani au stat nefolosite. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat lucrarea ce vizează reabilitarea străziii și spune că aceasta este în grafic. Investiția presupune amenajarea a 25 de locuri de parcare, reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor
După 30 de ani de nefolosință, dalele de tramvai au fost ridicate de pe strada Viilor, tronson aflat în plină reabilitare. Am fost și azi în teren să văd cum decurg lucrările și pot spune că totul este în grafic. După cum am promis, am găsit soluții și pentru lărgirea trotuarelor, astfel încât pietonii, în special persoanele cu dizabilități, să poată circula în cele mai bune condiții, fără a fi deranjați de stâlpi”, a precizat Cosmin Andrei.
Potrivit sursei citate, trotuarele sunt amenajate în proporție de 50% și vor suferi modificări. Din cauza stâlpilor, acestea vor fi lărgite, pentru ca cetățenii să poată circula în cele mai bune și sigure condiții. Lucrarea va fi gata la sfârșitul lunii mai.

One thought on “FOTO! Au fost scoase dalele de pe strada Viilor din municipiul Botoșani, după ce 30 de ani au stat nefolosite

  1. Este si primarul sa se fotografieze cit de implicat este el in modernizarea orasului?Obligatoriu vizite cu fotografi,sa vada eventualul alegator cine este el! Deocamdata,nici o initiativa personala si este un an.In rest,la anul si la multi ani! Mai miscam ceva in urmatoarea Campanie Electorala.Pana atunci,praf in ochi cu fotografi personali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *