FOTO! Autovehicul înmatriculat în Portugalia, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră botoșăneni. Motivul pentru care șoferul s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat  în trafic, conducând un autoturism care avea I.T.P. falsificat, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani. Potrivit sursei citate, în data de  21 martie, în jurul orei 11.40, polițişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Portugalia, condus de P.V., cetăţean român în vârstă de 60 ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că talonul cu inspecţia tehnică periodică nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *