Un bărbat din Botoșani dat buzna peste o femeie și a violat-o. Acum, acesta trebuie să dea explicații în fața magistraților

Un bărbat din județul Botoșani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săeni su acuzația de viol. Este vorba de Florin Cibotariu din orașul Ștefănești, cel care pe 25 februaire 2021, în jurul orelor 18:00, a pătruns fără drept în locuința unei femei de 59 de ani, pe care a violat-o și i-a furat mai multe bunuri.

Procurorii susțin că, prin întrebuințarea de violențe, botoșăneanul a constrâns-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale normale. Înainte de a părăsi locuința persoanei vătămate, inculpatul a sustras două telefoane mobile în valoare de 300 lei și o pereche de cercei din argint în valoare de 200 lei. Prejudiciul total de 500 lei a fost recuperat.

Dosarul penal a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Ștefănești – Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

Caz cutremurător la Botoșani. Un individ a violat o femeie, după care i-a furat lucrurile din casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *