Reprezentanții Poliției Botoșani, după ce un tavan s-a prăbușit într-un birou: În spațiul respectiv se afla un singur polițist, care nu a fost rănit. Toți cei care își desfășurau activitatea în acel birou au fost relocați

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani reacționează după incidentul care a avut loc într-un birou al Poliției de Proximitate din cadrul IPJ Botoșani, când un tavan s-a prăbușit, fiind pusă în pericol integritatea corporală a unor polițiști. Potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani, clădirea în care se află biroul din tavanul căruia s-a desprins o parte din tencuială, din cauza degradării existente la nivelul acoperișului ca urmare a infiltrației de umezeală, este supusă în acestă perioadă unor reparații pentru care există contract incheiat cu operator economic de profil, in domeniul constructiilor.

Aceste reparații se vor  finaliza in aproximativ două luni, în funcție de condițiile meteorologice. La momentul producerii incidentului la care s-a făcut referire, în spațiul respectiv se afla un singur polițist, care nu a fost rănit, iar ulterior, toți cei care își desfășurau activitatea în acel birou au fost relocați”, se arată în informarea IPJ Botoșani.

Reprezentanții IPJ mai spun că nu există nicio stare de risc  pentru cei care isi desfasoara activitatea in clădirea supusă reparațiilor sau în alte spații aparținând IPJ Botoșani.

FOTO Tavan prăbușit într-un birou al sediului Poliției Botoșani. „În alte 3 birouri din clădire, colegii stau cu gălețile când plouă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *