Doliu în lumea medicală! Un medic cardiolog s-a stins din viață

Sâmbătă, 20 martie 2021, zi tristă şi de doliu în lumea medicală ieşeana. Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi transmite trecerea în nefiinţă a celei de.a fost dr. Raluca Elena Arhirii, medic primar cardiolog. Întreaga echipă este în stare de şoc şi transmite un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate, scrie bzi.ro.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, a transmis că dr. Raluca Arhirii răspundea indiferent de situaţie cu devotament, pasiune, credinţa, blândeţe şi ajuta de peste 20 de ani pacienţii aflaţi în suferinţă.

Familia mare și frumoasă a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Sf. Spiridon Iaşi a pierdut ieri un membru important, domnişoara dr. Raluca Arhirii, medic primar cardiologie, un profesionist adevărat, un om cu suflet mare și cu dragoste pentru pacienți, colegi și spital. E greu pentru toți cei care au cunoscut- o și îndrăgit- o să acceptăm că Raluca nu va mai răspunde la orice chemare profesională zi și noapte, cu devotament și pasiune, cu credință și blândețe așa cum a făcut vreme de două decenii pentru pacienții aflați în suferință, pentru colegii care au apreciat- o și au sperat până în ultima clipă că inima ei de cardiolog cu suflet mare va continua să bată! Lumina veșnică și Dumnezeu să te odihnească, domnişoara Doctor!”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu. şefa UPU SMURD Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com