Mărturii cutremurătoare ale bărbatului care l-a descoperit pe sinucigașul de la Hudești: Dracul când se ţine de tine, nu te lasa până nu rezolvă

Bărbatul care l-a descoperit, vineri, pe sinucigașul din satul Alba din comuna Hudești a povestit scenele de groază prin care a trecut în momentul în care a intrat în casa vecinului său.

Constantin Zara locuiește la mică distanță de casa în care a avut loc tragedia, iar vineri dimineață a mers să vadă ce face vecinul său. A intrat în locuință și l-a găsit pe Ionel Ștefancu fără suflare, întins pe podea și plin de sânge.

Nu avea probleme familiale. Nu avea certuri în familie. Aceşti copii au trăit ca în sânul lui Avram. Asta e beţia, rezultatul a opt zile de băutură. Am intrat în casa l-am apucat de mâna stângă și am văzut că e mort. Am ieşit afară și venea mama sa să-l vadă dacă să aciuat, dar i-am spus <Marineta, vino încoace!>. Nu o lăsăm să intre în casă, dar a intrat,. Na … E copilul ei… Și când am intrat a doua oară în casă, am văzut ca e injinghiat  în gât şi cuţitul pus pe plită plin de sânge. După mine, este o sinucidere pentru că avea şi venele de la mâna stângă tăiate. Hei! Dracul când se ţine de tine, nu te lasa până nu rezolvă”, a declarat botoșăneanul.

Vă reaminim că un bărbat din satul Alba din comuna Hudeşti a avut parte de o moarte cruntă pe care el însuşi şi-a provocat-o. Acesta şi-a tăiat venele de la mână şi apoi gâtul, murind într-o baltă de sânge. Ionel Ştefancu locuia, alături de soţia, în aceeaşi locuinţă cu mama sa. Nu avea copii şi era cunoscut prin sat ca un om liniştit. În ultima săptămână, într-un mod neobişnuit, acesta a băut peste măsură, iar joi seară şi-a tăiat întâi venele de la mâna stângă, iar apoi şi-a tăiat gâtul cu un cuţit. Pe fondul consumului de băuturi, devenise conflictual cu soţia, iar aceasta a plecat de acasă.

 

FOTO Caz şocant la Botoşani! Un bărbat şi-a tăiat venele de la mână şi apoi gâtul. A murit într-o baltă de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *