FOTO Fiica unui preot are nevoie de ajutor după un accident cumplit

Fiica unui preot din județul Iași are nevoie de ajutor în urma unui accident cumplit în care a fost implicată. Pe 10 februarie, Andreea, fiica cea mare a părintelui Mihai Iordăchescu din Ezăreni, Iași, care are 19 ani și este studentă în anul I la Medicină, a suferit un grav accident. A intrat în comă de gradul IV și a fost internată în Spitalul “Nicolae Oblu” din Iași. A suferit mai multe traumatisme cranio-cerebrale şi pulmonare, respectiv fracturi, iar medicii nu i-au dat inițial șanse de supraviețuire.

Insa minunea nu a întârziat să apară. Pe 5 martie, după multe zile grele, după mai bine de trei săptămâni de comă, miracolul s-a produs. Andreea a fost detubată, din iniţiativa unui medic extraordinar de pe ATI și a început să respire. Mai întâi cu mască de oxigen, apoi… SINGURĂ!
Mai are însă un drum lung de parcurs, pentru că va trebui să ia totul de la zero, să învețe să meargă, să vorbească, să se descurce singură și să-și continue, cu ajutorul lui Dumnezeu visul, acela de-a deveni medic. Acum este nevoie ca ea să fie transferată urgent într-o clinică de recuperare, potrivit Asociației pentru Protectie Rutieră „Worldstreet”.
Cei care doresc sa o ajute pe tanara, pot face donații în conturile părintelui Mihai Iordăchescu, tatăl Andreei, deschise la Banca Românească.
RO22BRMA0242019710700038 (lei)
RO11BRMA0999100074105959 (euro)
cod SWIFT: BRMAROBUXXX
Titular: Mihai Andi Iordachescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *