Percheziții la o spălătorie auto din Botoșani, dar și la locuința administratorului acesteia. Ce a pățit șoferul unui Mercedes

Polițiștii botoșăneni au descins, joi dimineață, la o spălătorie din municipiul Botoșani, din zona Puskin, dar și la locuința administratorului acesteia. Perchezițiile au avut loc într-un caz de furt.

Șoferul unui Mercedes ML 320, un băcăuan de 40 de ani, și-a dus, sâmbătă, autoturismul la spălătoria respectivă, iar la plecare a constatat că i-a fost furat sistemul de navigație. Acesta a făcut plângere la poliție, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt.

Potrivit reprezentanților Poliției Botoșani, au fost făcute percheziții la spălătorie și la locuința administratorului acesteia, dar nu a fost găsit sistemul respectiv. Ancheta este în desfășurare.

One thought on “Percheziții la o spălătorie auto din Botoșani, dar și la locuința administratorului acesteia. Ce a pățit șoferul unui Mercedes

  1. Rog sa faceti articole corecte sa informati populatia sa ne ferim de hotii de, si din masini ….o fi la vladimir sau la SPA ?? eu stau in zona si mai sa furat mai demult …din masina cam in aceleeasi conditii ..de naiv nu am reclamat am observat dupa 3 zile…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *