Acuzații grave făcute de fiica unei paciente care a murit într-un spital: Îi aruncau mâncarea pe jos, apoi i-o dădeau să o mănânce

Acuzații grave la Spitalul Județean din Constanța, unde rudele unei femei care a murit acolo susțin că aceasta a fost umilită de personalul medical. Familia spune că pacienta de 53 de ani a fost lăsată să zacă în salon, fără ca cineva să aibă grijă de ea. În plus, ar fi fost legată de pat.

„Se purtau foarte urât cu mama, degradant, umilitor. Stătea cu orele neschimbată, cu zilele, chiar a făcut şi o infecţie, o alergie pe spate, chiar pe tot corpul pentru că a fost neîngrijită. De multe ori mă suna şi-mi spunea: Amalia, nu-mi aduc apă, mor de sete şi eu urma să sun la secţie şi să vorbesc direct cu doamnele asistente. Ele s-au revoltat şi au vrut să se răzbune pe ea. Într-o seară i-au aruncat cu mâncarea pe care a primit-o ca s-o mănânce, au aruncat-o pe jos şi după aceea i-au pus-o în faţă”, a povestit, pentru Digi24, Amalia Tudor, fiica victimei.

Fata mai spune că potrivit medicului legist, mama sa prezenta urme de violenţă, echimoze pe faţă, pe mâini şi pe picioare, dar şi urme de legare la mâini.

Femeia a murit la două săptămâni de la internare, unde fusese adusă în urma unui accident vascular. Familia susține și că femeia ar fi luat Covid-19.

În urma acuzațiilor, au fost demarate mai multe anchete.

Sursa: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *