Angajații unui restaurant din Botoșani pot primi bani dacă se vaccinează. Patronul le oferă, printr-o tombolă, 10.000 lei pentru imunizare

Foto: Viva

Angajații unui restaurant din Uvertura Mall Botoșani sunt „ademeniți” să se vaccineze cu posibilitatea câștigării unei sume de bani. Ștefan Mandachi, patronul unui cunoscut restaurant de tip fast-food, a anunțat că organizează o tombolă cu un premiu de 10.000 lei, la care pot participa toți angajații săi dacă s-au vaccinat.

Atențiune, atențiune, mare tombolă, MARE: țoți angajații (de la cel mai mic la cel mai mare) […] vor participa la o tombolă de 10.000 lei în data de 15 mai. Dacă nu ești angajat la noi, nu mai sta pe gânduri și hai în echipă, poți câștiga! Condiția de participare este SĂ TE VACCINEZI împotriva Covid19. Câștigătorul se alege prin tragere la sorți”, este anunțul făcut de Mandachi.

Potrivit acestuia, în total, sunt aproximativ 1100 persoane, angajați ai săi din mai multe județe, care pot participa la tombolă dacă se imunizează împotriva coronavirusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *