Doctoriță din Botoșani audiată de Colegiul Medicilor după ce s-a aflat că tratează cu succes pacienții de COVID-19 fără să-i spitalizeze

Informația că doamna doctor pneumolog Flavia Groșan a vindecat aproape 1.000 de bolnavi de covid fără să fie nevoie să spitalizeze pe cineva nu a bucurat pe toată lumea. Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că s-au autosesizat și luni, 22 martie, la ora 14:00, vor avea o discuție cu dr. Flavia Groșan, în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională, informează Bihon.ro.

Conform acestora, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

În replică, doctorul Flavia Groșan a spus că ea nu a atacat schema nimănui, dar mai și gândește.

Mi-am făcut propriul protocol (de tratament a bolnavilor Covid). Eu mi l-am făcut prieten, îl tratez ca pe pneumonie. Am tratat o familie de cinci membri de la 30 de ani la 97 de ani, de Crăciun m-am trezit cu mesaj audio pe Facebook că ‘Datorită dvs. am fost toți 5 la masa de Crăciun’. Eu cu asta mă hrănesc. Lumea este extraordinar de speriată. Ei merg in spital, mi-e ciudă uneori, stai un pic, că e un caz ușor ăsta. Dar nici eu nu pot tot să rezolv. Mă raportează la Colegiul Medicilor că am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocolul nimănui, dar eu mai și gândesc. De la comisia de etică m-au sunat că am zis ca nu e bun protocolul experților. A fost acuzația unui medic, acuzația nu a venit de la miile de pacienți pe care i-am tratat. Eu sper că fac bine cu schema mea. Mie nu mi-a fost frică deloc de Covid, nu m-a preocupat amenințările nimănui legat de ce vedeam la TV, experții care se enervau. Am tratat-o ca pe o pneumonie”, a afirmat Flavia Groșan la Antena 3.

„Schema mea nu e de ieri, de azi, e de la H1N1, de când e cu virusurile astea. Schema costă 100 de RON necompensată”, a adăugat aceasta.

Medicul din Botoșani care face minuni. Are aproape o mie de pacienți 100% vindecați de Covid

One thought on “Doctoriță din Botoșani audiată de Colegiul Medicilor după ce s-a aflat că tratează cu succes pacienții de COVID-19 fără să-i spitalizeze

  1. Un medic care se mai implica in salvarea romanilor cand „ceilalti colegi de breasla” nu fac altceva decat sa ne omoare. Felicitari D-nei doctor. Daca toti medicii ar fi la fel am putea invinge dar vanitatea si aroganta medicilor ne distrug (nu numai in cazul COVID, ci si pe alte specialitati: gastro, cardio, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *