A chemat-o să-i facă curat în casă și a profitat de ea! Un consilier local din Botoșani este acuzat de o femeie că a violat-o

O femeie care trăiește în Păltiniș susține că ar fi fost batjocorită de consilierul local din satul în care locuiește, după ce acesta ar fi chemat-o să îi facă curăţenie în casă. Coşmarul s-ar fi petrecut în urmă cu patru luni, iar de atunci femeia este în stare de şoc. Elena Gheorghiţă este femeia care îl acuză pe un politician din localitatea în care locuiește că ar fi profitat de ea. Se pare că totul s-ar fi întâmplat în urmă cu patru luni.

Femeia a povestit la Acces Direct că oroarea s-ar fi petrecut chiar în casa consilierului, atunci când acesta ar fi chemat-o pentru a-i face curățenie în casă.

”Am fost violată de un consilier de la noi din sat. A închis ușile și a zis că nu mai am scăpare. Am țipat, dar nu s-a auzit. Am încercat să mă ridic, dar m-a împins din nou. Mi-a fost frică lângă acest bărbat. M-a chemat la dânsul acasă să-i fac curat, avea nuntă cu fiică-sa. A încuiat ușile pe la ora 15.00, când trebuia să plec acasă, și m-a violat”, a spus femeia.

Speriată de cele întâmplate, aceasta a declarat la Acces Direct că nu a avut curaj pe moment să-i mărturisească soțului cele întâmplate, povestindu-i totul abia a doua zi.

”I-am spus soțului a doua zi dimineață, că atunci era și el obosit și eu eram muncită. Soțul a sunat la Poliție și a anunțat. Vreau să mi se facă dreptate”, a mai spus femeia.

Soțul Elenei a susținut-o pe femeie în toată această perioadă grea prin care a trecut, precizând că nu vrea decât să i se facă dreptate.

”Consilierul local mi-a violat soția, eu îmi doresc să i se facă dreptate soției. Îmi doresc ca acesta să facă pușcărie pentru ceea ce a făcut”, a spus bărbatul.

Cum se apără consilierul acuzat

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, la Acces Direct a intervenit și consilierul acuzat. Bărbatul a negat cele întâmplate, spunând că afirmațiile presupusei victime sunt ”nefondate”.

‘Mi-am făcut milă de ei toată vara trecută și i-am ajutat mereu când au avut nevoie de bani. Aceste acuzații sunt nefondate, mă acuză pe nedrept. În primul rând eu nu servesc alcool”, a spus consilierul la Acces Direct.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *