Povestea de viață dramatică a unei femei din Botoșani. Este nedrept ce i se întâmplă, dar nu se dă bătută!

O femeie de 56 de ani, din județul Botoșani, are o poveste de viață dramatică. Tomascu Aglaia, din Dorohoi, suferă de neoplasm de col uterin, o tumora maligna care îi invadează intreg corpul, tumora fiind extinsă și la bazin, și asta ii îngreunează mersul și activitățile zilnice. Aglaia a făcut numeroase investigatii medicale la Spitalul IRO Iasi, și urmează să înceapă cure de chimioterapie si radioterapie plus tratamente destul de costisitoare.
Anul acesta în luna ianuarie 2021,a aflat cruntul diagnostic și a cheltuit toate economiile pe care le-a avut atat ea cat si sotul ei care ii este alături în permanență și care este tot confecționer cu un salariu minim pe economie.
Aglaia are de efectuat în continuare drumuri costisitoare și investigatii medicale la Iași și nu își poate permite să facă aceste lucruri dintr-o salariu minim pe economie, ea fiind confecționer masina și momentan aflandu-se in concediu medical. In plus după ședințele de chimioterapie și radioterapie de la Spitalul IRO Iasi, Aglaia va trebui să meargă la Cluj la o clinică privată pentru a efectua alte ședințe și tratamente care trebuiesc plătite deoarece Spitalul IRO Iasi nu deține aparatura și sondele necesare pentru aceste proceduri specifice cancerului de col uterin pe care îl are, și totul este peste puterea ei din punct de vedere financiar.

Povestea tristă a femeii

La vârsta de 18 ani a aflat că a fost adoptată de la vârsta de doi ani și că mai are o soră, mama biologică, dar tatăl este necunoscut. A crescut cu bune și rele până când și-a pierdut ambii părinți adoptivi și a rămas singură, fără niciun ajutor de nicăieri.  L-a întâlnit apoi pe cel care urma să îi devină soț, un băiat fără prea multă școală, dar care i-a promis că va avea grijă de ea. Au făcut împreună un copil, care atunci când a crescut a plecat în străinătate, însă nici el nu are putere financiară pentru a-și sprijini mama.

A divorțat de tatăl copilului său și a reușit să își refacă viața. Când a crezut că nimic rău nu i se mai poate întâmpla a primit verdictul crunt al medicilor. Banii din salariu abia le ajung celor doi soți pentru mâncare și cheltuieli, iar să pună deoparte pentru tratament nici nu încape vorbă. Tocmai de aceea, cu durere în suflet, femeia s-a văzut nevoită să ceară ajutor.

Cei care vor să o ajute, pot dona în conturile deschise pe numele ei,
Tomascu Aglaia deschis la Banca BCR:
RO67RNCB0044011809780003 LEI
RO45RNCB0044011809780011 EURO
sau în conturile Asociatiei Umanitare Simona Elena și Voluntarii cu mențiunea AGLAIA deschise la Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 LEI
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22

Detalii:  Simona Elena și Voluntarii
Tel: 0040757139794/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *