Nemulțumiri la o grădiniţă din Botoșani! Părinții au fost anunțați că unitatea se închide

gradinita, stiri, botosani, broscautiStare de nemulțumire în rândul părinților ai căror copii sunt înscriși la Grădinița nr. 19 din municipiul Botoșani, după ce au fost anunțați, miercuri, că unitatea de îmvățământ se închide începând de săptămâna viitoare.

Măsura a fost luată de Inspectoratul Școlar la solicitarea Primăriei municipiului Botoșani, ca urmare a intenției acesteia din urmă de a demara lucrările de modernizare pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu.

Părinții au fost informați că, începând cu data de 22 martie, cursurile de la grădiniță se vor derula exclusiv online.

„Cred că e o bătaie de joc la adresa părinţilor. Cum poate exista învăţământ online pentru preşcolari? Îi pui pe copii să deschidă tableta ca să ce? Doar ca să facă un joc”, a declarat, pentru BotosaniNews, unul dintre părinți.

Părinții susțin că astfel de investiții trebuie făcute în perioada vacanțelor copiilor. Pentru ei situația este mai grea în condițiile în care au locuri de muncă și nu pot sta lângă micuți pentru a participa, alături de aceștia, la cursurile online.

Aceasta este cea de-a doua grădiniță din municipiul Botoșani care își suspendă în această perioadă cursurile pentru că este supusă procesului de modernizare. În momentul de față, și Grădinița 22 își desfășoară cursurile online.

 

Două școli din Botoșani intră în scenariul roșu, de luni. Care sunt noile scenarii în școlile din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *