FC Botoșani, în centrul unui scandal. Fost jucător, acuze la adresa antrenorului: „M-a făcut prost! Nu mi-a plăcut orașul”

Victor Fernandez Satue (22 de ani), fost jucător al celor de la FC Botoșani și de la Viitorul Constanța, a vorbit în termeni deloc laudativi la adresa fotbalului românesc. Marius Croitoru este acuzat pentru limbajul și comportamentul său.

FC Botoșani a pierdut meciul cu Sepsi, 1-2, iar moldovenii au emoții pentru calificarea în play-off. FC Argeș vine tare din urmă, după victoria cu Dinamo, din Ștefan cel Mare. Marius Croitoru, un antrenor cunoscut pentru temperamentul său, are probleme nu doar de ordin sportiv, ci și de imagine. Antrenorul este foarte dur acuzat de fostul său jucător, Victor Fernandez Satue.

Marius Croitoru, un antrenor cunoscut pentru temperamentul său, are probleme nu doar de ordin sportiv, ci și de imagine. Antrenorul este foarte dur acuzat de fostul său jucător, Victor Fernandez Satue.

Liga 1, în centrul unui scandal incredibil: „M-a făcut prost! Urăsc orașul, urăsc echipa” România, pe „harta neagră” a Europei

„Am venit la echipă să-l înlocuiesc pe Keyta, care urma să fie vândut. Dar n-au mai ajuns la o nțelegere cu clubul care îl dorea, așa că am jucat doar două meciuri. Trăiam în hotel, nu mi-a plăcut orașul, iar cu restricțiile COVID nu am putut face nimic. Nu mi-a plăcut nici modul în care antrenorul vorbea jucătorilor. Spunea doar lucruri urâte. I-am spus că vreau să plec și m-a făcut prost. Voiam doar să mă întorc acasă, mă săturasem să fiu acolo”, a declarat Fernandez, pentru Chronicle Live.

Victor Fernandez a venit la Botoșani în acest început de an, liber de contract, după experiența de la Viitorul. Mijlocașul spaniol nu a prins decât două meciuri sub comanda lui Marius Croitoru, care l-a adus la echipă pentru a-l înlocui pe Hamidou Keyta.

Jucătorul, crescut la academia lui Newcastle United, nu a rupt gura târgului nici la Viitorul, unde a fost lovit și de ghinion. A avut covid-19, iar antrenorul Ruben de la Barrera a fost data afară.

„Am avut o foarte bună relație cu Barrera și eram pregătit fizic să joc. Dar l-au dat afară, iar un nou antrenor a venit. Mi-a spus că voi juca, poate, maximum 20 de minute pe meci dacă stau aici și că e mai bine pentru mine să plec”, a mai spus Victor Fernandez.

Victor Fernandez s-a întors, între timp, la UE Cornella, în liga a treia din Spania.

Sursa: prosport

One thought on “FC Botoșani, în centrul unui scandal. Fost jucător, acuze la adresa antrenorului: „M-a făcut prost! Nu mi-a plăcut orașul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *