Înscrieri la clasa pregătitoare. Câte locuri sunt în școlile din județul Botoșani și care este noutatea în acest an

Pentru anul școlar 2021-2022, Inspectoratul Școlar Județean a aprobat 202 de clase pregătitoare, cu 3653 de locuri, a anunțat, marți, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie. Potrivit sursei citate, noutate în acest an este aceea că o clasă va avea 22 copii.

Noutatea în acest an este că clasa va avea 22 de copii și maxim trei peste acest număr în situații excepționale. Când părinții vor aduce dovada că fac parte din circumscripție, vom suplimenta cu trei numărul de locuri în clasa respectivă. În mod normal nu ar mai trebui să avem clase de pregătitoare, începând cu 1 septembrie 2021, mai mari de 25 de elevi”, a precizat Hârtie.

Șeful IȘJ a spus totodată că în ceea ce privește circumscripțiile școlare, nu vor fi modificări mari față de anii anteriori.

Nu vor fi modificări mari, tocmai pentru a nu-i deruta . Probabil și-au planificat din timp aeastă etapă de înscriere a copiilor”, a adăugat Gabriel Hârtie. Înscrierile la clasa pregătitoare 2021 încep pe 29 martie și au loc până pe 28 aprilie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *