FOTO! Trei mașini avariate într-o parcare din municipiul Botoșani, după prăbușirea unui mal de pământ

Trei mașini au fost avariate, marți dimineață, într-o parcare de pe strada Carmen Sylva, în spatele magazinului Profi, după prăbușirea unui mal de pământ. Din cauza infiltrațiilor de apă, o parte din zidul de piatră care împrejmuia parcarea a cedat, avariind mai multe mașini care se aflau parcate. Când s-au trezit dimineață să meargă la serviciu, proprietarii și-au pus mâinile în cap.

Nu pot să spun că mașina a fost avariată tare, ca să nu fiu rău, dar este lovită. Eu am lăsat mașina acolo și am plecat la treabă. Sper să vină de la Poliția Locală, de la primărie, cei care se ocupă cu amenjarea parcărilor și să vadă. E periculos malul de acolo”, a declarat Constantin Gălățeanu, unul din botoșănenii cu mașina avariată.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a deplasat la fața locului și spune că problema va fi rezolvată în cursul zilei de miercuri.

Este un zid de sprijin care nu a rezistat din cauza infiltrațiilor. Solul a devenit greu și s-au prăbușit bordurile. Vom rezolva problema în cursul zilei de mâine (nr.miercuri)”, a spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *