FOTO! Polițiștii botoșăneni au intensificat controalele anti COVID, după noile restricții

Ample controale anti COVID după noile restricții. În perioada 13-14 martie 2021,oameni legii au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun. Astfel, pe raza județului, au fost organizate 16 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 153 de locații de interes, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de peste 35.000 de lei.

Potrivit sursei citate, din totalul sancțiunilor contravenționale, 162 au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru este obligatoriu, iar 33 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea în afara locuinței pe timp de noapte.

Începând cu data de 14 martie  2021, ora de la care este interzisă circulația în afara locuinței a fost modificată, astfel că începând cu ora 22:00 cetățenii se pot deplasa în afara locuinței doar cu declaratie pe propria raspundere, se mai arată în informarea IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *