Doliu la o primărie din Botoșani! Un fost angajat al instituției a murit la scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19

Doliu la o primărie din Botoșani! Ioan Daniliuc, de 56 de ani, cel care a fost consilier la Primăria Mihai Eminescu, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19 și chiar dacă a scăpat de virus a rămas cu probleme de sănătate. Acesta a lăsat în urmă doi copii, o soție îndurerată și șapte nepoți.

„A avut COVID, s-a vindecat, însă a rămas cu insuficiență pulmonară. Era pe tratament, dar era bine, a contactat în spital o infecție nosocomială (clostridium) din pricina căreia nu a mai putut continua câteva zile tratamentul pentru plămân și s-a complicat”, a declarat, pentru BotosaniNews.ro, o cunoștință a acestuia.

Bărbatul era cunoscut ca fiind un om puternic, plin de viață, dornic de muncă, care își iubea familia mai presus de orice. Apropiații săi vorbesc despre el numai la superlativ, spunând că era un om de o bunătate exemplară și cu mult bun simț.

„Cred că i-a plăcut tare lui Dumnezeu de el”

„ A fost atat de puternic incat a demonstrat nemernicului de virus ca il poate invinge si da, l a invins. Numai ca, atunci cand a vrut sa se relaxeze dupa furtuna prin care a trecut, un nenorocit de microb i a speculat relaxarea si l a atacat pe nepregatite si cu urmare fatala. Stia ca nu este bine, cred ca ii era frica si se gandea si la ce este mai rau insa atat de tare isi iubea copiii incat nu voia ca ei sa stie cum e starea Lui…. Cum sa nu iubesti un astfel de om? Cred ca I a placut tare si Lui Dumnezeu de El insa a fost un pic nedrept acum”, spune o prietenă a acestuia.

One thought on “Doliu la o primărie din Botoșani! Un fost angajat al instituției a murit la scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *