FOTO Un șofer din Botoșani a dat de necaz după un control de rutină al polițiștilor de frontieră. Acum este cercetat pentru uz de fals

Șoferul unui autoturism Audi, din județul Botoșani, a dat de necaz, sâmbătă, după ce a fost oprit de polițiștii de frontieră pentru un control de rutină.  Polițişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autovehicul marca Audi A3, înmatriculat în Bulgaria, condus de C.E., în vârstă de 33 ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, oamenii legii au trecut la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că stickerul I.T.P. aplicat pe documente nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, susține purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Iaşi, comisarul de poliţie Minodoroa Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *