Peste 90 de mașini trase pe dreapta de polițiștii rutieri botoșăneni. Amenzi pentru șoferii care nu aveau centură de siguranță și cei vitezomani

Amplă acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni, finalizată cu amenzi. Sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii accidentelor de circulație, verificând în special modul în care conducătorii auto respecta normele legale privind portul centurii de siguranță, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrovit sursei citate, în urma activităților desfășurate au fost verificate 91 de autovehicule, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei.

Dintre acestea, 20 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau centură de siguranță, 14 sancțiuni pentru nerespectarea regimului de viteză și 3 sancțiuni pentru utilizarea telefonului mobil fără dispozitiv „mâini libere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *