FOTO! Viviana Sposub a plecat de la ProTV. A fost înlocuită la emisiunea ”Vorbește Lumea” de o altă botoșăneancă

Francisca este noua colegă de la Vorbește Lumea. Anunțul a fost făcut de Cove și Lora și se pare că artista o va înlocui pe Viviana Sposub, care nu s-a mai reîntos în emisiune după ce a participat la Ferma. Viviana Sposub nu a mai revenit la Vorbește Lumea după ce a participat la Ferma. A rezistat multe luni în show-ul în care s-a înfiripat o poveste de dragoste cu George Burcea.

După mult timp în care nu a mai ocupat nimeni locul Vivianei, Cove și Lora au anunțat că vor avea o nouă colegă. Iubita lui George Burcea, care nu a mai vorbit nimic despre rolul ei în emisiune, va fi înlocuită de cântăreața Francisca.

Francisca, de loc din Botoșani, este cântăreaţă şi a fost de multe ori asemănată cu Kim Kardashian. Artista a lansat piese precum: „Piatra de pe inimă’, „Arunci cu umbre’, „Lacăt la inimă’, „Doi străini’, „Umărul pe care plângi’. Francisca Dulceanu a participat în anul 2012 la X factor România. La doar 18 ani, Francisca Dulceanu îi uimea pe jurații X Factor, fiind supranumită speranța jazz a competiției. Atunci, tânăra a interpretat melodia At last, a Ettei James, și i-a lăsat mască pe Delia, Bittman și Cheloo, care au crezut că este profesionistă.

Foto: Viva.ro

Între timp, Kim Kardashian de România a slăbit 20 de kilograme în doar 4 luni, prin intermediul unui regim sănătos de viață, ajutată, ce-i drept și de tratamente faciale și corporale.

Și eu am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Asta pentru că de câte ori am încercat să fac ceva de capul meu haotic niciodată nu mi-a reușit!’, a povestit ea.

Francisca de la Vorbește Lumea va prezenta vremea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme.”, a spus Cove în direct.

„Primăvara aduce un nou început și de data aceasta se aplică și la mine!’, a anunțat înainte Francesca pe rețelele de socializare și le-a promis fanilor că vor afla despre ce este vorba la Vorbește Lumea. Vestea era că se va alătura echipei Vorbește Lumea. S-a arătat extrem de încântată de noua colaborare și, vizibil emoționată, a transmis că va avea grijă să fie mereu voie bună în platou. „Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”, a transmis Francisca, cea care o înlocuiește pe Viviana Sposub la Vorbește Lumea.

Sursa: Viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *