Și-a schimbat viața radical! Un actor botoșănean, care a jucat și cu Steven Seagal, s-a călugărit

Poate pentru unii este o surpriză, însă pentru familia lui şi pentru colegii de breaslă este deja o realitate. Fost jurat al emisiunii “Cântă acum cu mine” de la Pro TV şi actor în serialul de comedie “Triplusec”, botoșăneanul Andrei Ciopec a decis să aleagă calea monahală. Nu este singurul artist care a decis să-şi schimbe radical viaţa.

“Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei şi l-am găsit. Ne ştim de câţiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieţii nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat că fiind “Andrei Actorul”. A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească şi duhovnicească toată experienţa de la Sihăstria Putnei. Aşa cum l-am cunoscut, Andrei e mereu gata să împărtăşească un gând şi un sfat, oferind totul. Săptămâna această s-au împlinit ani ani de când Andrei a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toţi şi rugându-se pentru noi. Blagosloviţi şi iertaţi!”.

Aceste cuvinte impresionante, scrise de tânărul actor Andrei Dumitrescu, se referă la Andrei Ciopec. Multă lume îl ştie din serialul “Triplusec” de la Pro TV dar şi din showul “Cântă acum cu mine” unde a fost coleg cu Loredana sau DJ Harra. El a jucat și alături de Steven Seagal.Toate acestea sunt parcă dintr-o altă viaţă pentru Andrei, care în urmă cu doi ani a decis să se retragă la mănăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *