FOTO! Primăria Botoșani scoate la licitație amenajarea zonei de agrement de pe versantul Pacea. Cum va arăta proiectul de 9,4 milioane lei

Primăria Botoșani va scoate la licitație execuția zonei de agrement de pe versantul Pacea, a anunțat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Proiectul va fi realizat cu bani europeni și are o valoare de 9,4 milioane de lei.

Am semnat recent autorizația de construire a acestui obiectiv, a fost întocmită și documentația de execuție a lucrărilor, astfel că vom putea demara și procedura de scoatere la licitație a execuției. Botoșănenii, care oricum s-au obișnuit să frecventeze această zonă în timpul liber, vor avea astfel la dispoziție un adevărat complex, care va veni în completarea Zonei de Agrement Cornișa. Este un proiect ambițios dar care va aduce un plus în traiul botoșănenilor și va îmbunătăți și estetica orașului”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Zona de agrement se va întinde pe 21 de hectare de tren și va avea un skatepark, o zonă pentru jocuri de iarnă – pârtie săniuș și tubing, un loc de joacă pentru copii, o zonă de zonă paintball, o zonă de escaladă, piste pentru tir cu arcul, căsuțe în copaci, zonă tiroliană, terenuri de sport – fotbal și baschet, labirint, alei, pietonale, piste de alergare și pentru biciclete/role, foișoare, grătare cu mobilier, mese picnic, bănci SMART.

One thought on “FOTO! Primăria Botoșani scoate la licitație amenajarea zonei de agrement de pe versantul Pacea. Cum va arăta proiectul de 9,4 milioane lei

  1. O intrebare este ca versantul Pacea are alunecari mari de teren si lucrarile s-ar putea sa plece la vale. A doua intrebare este de unde se vor asigura fonduri pentru salarii si pentru intretinerea acestor aparate de joaca si divertisment pentru ca tot ce este la stat nu se poate autofinanta. Vedeti exemple recente Nova Apa serv, parcul Cornisa s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *